Adverteren print

Adverteren in vakblad de Schoonheidsspecialist

Vakblad de Schoonheidsspecialist is hét vakblad voor de schoonheidverzorgingsbranche en wordt intensief gelezen door gevestigde en aankomende schoonheidsspecialisten in Nederland en België. Het vakblad is het officiële orgaan van de Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging ANBOS. 50% van de in Nederland actief zijnde schoonheidsspecialisten is ANBOS-lid. Daarnaast kent het vakblad een aanzienlijk aantal zelfstandig betalende abonnees. Beide groepen zijn zeer merkentrouw en alleen daarom al is vakblad de Schoonheidsspecialist een uitermate geschikt medium om uw producten te etaleren. Het maandelijks verschijnende magazine is marktleider in de branche. Mediabereiksonderzoeken bewijzen dit al jaren.

Het is mogelijk multimediaal te adverteren: Raadpleeg accountmanager Danijela Pantelic voor exposuremogelijkheden in zowel onze print uitgave als op de website schoonheidsspecialist.nl (rectangles, advertorials, productnieuws, banners, nieuwsbrief).

Accountmanager:
Danijela Pantelic, e-mail: d.pantelic@archermdia.nl of bel +31 (0)88 6440 636 voor het ontvangen van de tarievenkaart of de exposuremogelijkheden.

Aanleveren advertentiemateriaal:
als PDF met hoge resolutie traffic@archermedia.nl