ANBOS

Leden van de brancheorganisatie ANBOS ontvangen vakblad de Schoonheidsspecialist gratis bij hun lidmaatschap. ANBOS is een brancheorganisatie met bijna 5.000 leden die zich met schoonheidsverzorging bezighouden. ANBOS-leden zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Studenten van een erkende opleiding zijn welkom als aspirantlid.

Als brancheorganisatie verricht ANBOS alle voorkomende werkzaamheden in het belang van de leden. Dit zijn met name ondernemers in de sector schoonheidsverzorging (kernleden).

ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorgingbranche. De organisatie wordt erkend als de woordvoerder van de schoonheidsspecialisten, zowel binnen de branche als door de overheid en nationale en internationale organisaties.

Voor veel ondernemers is het lidmaatschap bij een brancheorganisatie belangrijk. Hiermee onderscheiden ze zichzelf met hun schoonheidssalon. Door de wijziging in de Vestigingswet (1996 wegvallen van de opleidingseisen en 2001 wegvallen van de Algemene Ondernemers Vaardigheden) zien steeds méér ondernemers het belang van aansluiting bij een brancheorganisatie.

Kijk voor meer informatie op www.anbos.nl