Beursaanbiedingen

Vakblad Schoonheidsspecialist is uiteraard weer aanwezig op de Beauty Trade special in Utrecht! Van 25 tot en met 27 maart bent u dan ook van harte welkom om een kijkje te nemen in stand 1.L.090. Hier kunt u ons alles vragen over de abonneermogelijkheden en het complete assortiment aan interessante vakboeken inkijken.

Boekenactie
Heeft u de maarteditie al in de bus gekregen? Kijk dan even op bladzijde 111. Knip de kortingsbon uit en neem deze mee naar onze stand. Hiermee krijgt u €7,50 korting op een speciale selectie aan vakboeken. Let op: de bon kunt u alleen inleveren op de beurs en de korting geldt alleen wanneer u meteen uw aankoop doet. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig. Klik hier voor meer informatie over onze boekenselectie en de actievoorwaarden. 

Abonneren
Heeft u nog geen abonnement? Kom dan even bij ons langs om te vragen naar de mogelijkheden. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de beurs te bezoeken is dat geen punt. Een abonnement kunt u ook eenvoudig online aanvragen.

Paradermica
Naast het vakblad Schoonheidsspecialist zijn wij uitgever van Paradermica. Hèt vaktijdschrift over paramedische dermatologie. Ook hier kunt u zich op abonneren zodat u ieder kwartaal verzekerd bent van een exemplaar. Gaat u naar de Beauty Trade special? Kom dan naar stand 01L090 en krijg twee eerder verschenen edities gratis bij  aanschaf van een nieuw abonnement!