Dag van de schoonheidsverzorging

schermafbeelding-2016-11-25-om-15-53-23Nederland verdient het om te stralen! Vanuit die gedachte vierde ANBOS op 24 november de Nationale Dag van de Schoonheid. De branchevereniging van gediplomeerde schoonheidsspecialisten pakte deze dag groots uit met een pop-up salon op Utrecht CS waar voorbijgangers konden genieten van een schoonheidsbehandeling en zo stralend de dag konden starten. Daarnaast openden ruim 500 schoonheidsspecialisten in het hele land de deuren van hun salon met een speciale aanbieding: een behandeling voor twee personen voor de prijs van één. Met de Nationale Dag van de Schoonheid vraagt ANBOS aandacht voor het werk van gediplomeerde schoonheidsspecialisten en het belang van een geregeld bezoek aan de salon.

De Nationale Dag van de Schoonheid vormt de afsluiting van een 7-weekse campagne die ANBOS heeft gevoerd om Nederland te laten stralen. Consumenten konden online een persoonlijke kaart met een warme boodschap versturen aan iemand die zij graag eens flink in het zonnetje wilden zetten. Daarnaast maakten zowel verzender als ontvanger automatisch kans op een gratis beautybehandeling voor twee personen. Deze werd tijdens de campagne iedere week weggegeven en kan worden verzilverd op de feestelijke Nationale Dag van de Schoonheid.

Tom Sebastian, entrepreneur en ambassadeur van ANBOS moedigt de Nationale Dag van de Schoonheid als passende afsluiting van de campagne Tijd om te stralen aan: “Ik vind het geweldig dat de brancheorganisatie op deze manier aandacht vraagt voor het ambacht schoonheidsverzorging. Ik ben al een aantal jaren betrokken bij ANBOS en onderstreep als ambassadeur het belang van een geregeld bezoek aan de schoonheidsspecialist. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk vanwege huidproblemen; deze kan de schoonheidsspecialist behandelen. Daarnaast is het bezoek echt even een moment van ontspanning voor jezelf. De schoonheidsspecialist verstaat haar vak en geeft jou het beste huidadvies; ze laat je stralen!”