Glitter & Glamour

Op maandag 12 maart opent Studio 21 in Hilversum haar deuren voor de uitreiking van de Beauty Awards 2012. Het belooft een avond te worden boordevol verrassingen, gelukkige winnaars, pers, BN-ers, culinair genot en wervelend entertainment! Voor de Beauty Award kunnen schoonheidsspecialisten en instituten zich op een unieke manier onderscheiden, op zowel vakinhoudelijk als zakelijk niveau. De Beauty Awards worden uitgereikt in de categorieën ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’, ‘Beauty Salon van het Jaar’, de ‘Newcomer Award’ en de ‘Publieksprijs’. Deze laatste prijs wordt in samenwerking met Sanoma Media en de magazines Beau Monde, Marie Claire en het online portaal Style Today uitgereikt.

De feestelijke uitreiking van de Beauty Awards zit boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen zal zijn van Robert ten Brink. Naast de vier Beauty Awards zullen tijdens de finaleavond tevens de winnaars van de jaarlijkse ‘Beauty Press Innovation Awards’ bekend worden gemaakt. Celebrit visagist Roberto Dresia geeft de gasten tijdens de finaleavond een kijkje in de kleurrijke wereld van professionele make-up artists backstage. Tijdens de show ‘Art, Fashion & Beauty’ krijgen modellen, waaronder presentatrice en model Jasmine Sendar, adembenemende make-up looks.

De uitreiking van de Beauty Awards zal worden bijgewoond door tal van bekende Nederlanders. Ook zal er veel pers aanwezig zijn van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media, business media en vooraanstaande glossy’s. Na de nodige fotomomenten en het door alle winnaars in ontvangst nemen van de prijzen, zal tot slot een grande finale show volgen, met showthema’s als ‘Utopia’, ‘Michael Jackson’ en een zinderende trommelact, gevolgd door een swingende afterparty.

Lees in de april-editie van vakblad Schoonheidsspecialist het verslag van deze spetterende avond!