Make-uptrends winter 2017

Deze winter gaan we veel donkere lippen, diepe kleuren en tribal tekens zien in de make-up. Ieder najaar laat visagist Micky Jooren zien wat de laatste trends zijn op het gebied van make-up en fashion. Drie trends staan bij haar centraal: Tribal, Gothic en Twiggy eyes. Opvallende make-upstijlen die gezien mogen worden!

Tribal is een opvallende, wereldse trend voor een feestje, de catwalk of bij een fotoshoot. De make-up past bij de etnische modetrend die we deze winter veel zullen zien. Kenmerkend zijn etnische prints, dierenprints, diepe en volle kleuren gecombineerd met Afrikaanse of Indiaanse invloeden. De huid in deze stijl is zongebruind en krijgt een natuurlijke make-up met etnische huidbeschilderingen.

Opnieuw zie je bij bijna alle modeontwerpers duidelijke Gothic-invloeden in de make-up en de kleding. Kenmerkend zijn de lichte huid en de donkere ogen en lippen. Smokey eyes passen bij deze look, maar je ziet ook dat in de make-up strakkere, puntige lijnen worden gebruikt voor een meer grafisch effect. Lees het hele trendartikel in de septembereditie van vakblad Schoonheidsspecialist.