Mineral Skin Cosmetics Jubileum! (advertorial)

mineralMineral Skin Cosmetics bestaat 20 jaar! Wat in 1996 begon als bedrijf met slechts één merk en een gelijknamige bedrijfsnaam, te weten Mineral Care, is inmiddels uitgegroeid tot een sterk groeiend en dito bloeiend bedrijf met meerdere merken en bestsellers qua producten, stuk voor stuk gebaseerd op een ongekende rijkdom voor de huid dankzij mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee!

compositiefoto2015

In de afgelopen 20 jaar veranderde de bedrijfsnaam Mineral Care in Mineral Skin Cosmetics. Aan het merkenportfolio werden, naast het merk Mineral Care, 2 hoogwaardige nieuwe cosmeticamerken toegevoegd met GIGI Cosmetics en relatief recent het succesvolle private label-merk Xminerals. Bijzonder is dat schoonheidsspecialistes die in 1996 met het bedrijf in zee zijn gegaan dit vaak tot op heden gebleven zijn.

 

Merken met innovatieve ingrediënten in perfecte synergie en met respect voor de natuur

Al deze minerale merken zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen in perfecte synergie én met respect voor de natuur. De formules zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het maximale individuele resultaat te bereiken op het gebied van zichtbare en voelbare huidverbetering. In de professionele showroom in Nijkerk met de ruime trainingspraktijk worden regelmatig trainingen en evenementen georganiseerd. Ook worden er trainingen op diverse locaties in het land gegeven.

Deze diashow vereist JavaScript.

Diverse jubileumacties vanaf september tot aan het einde van het jaar

Om het 20-jarige jubileum te vieren, heeft Mineral Skin Cosmetics vanaf september tot aan het einde van het jaar diverse acties met onder meer interessante lezingen voor de schoonheidssalons die met de merken van het bedrijf werken. Voor zowel salons als consumenten zijn er bovendien onder meer aantrekkelijke kortingen op diverse producten, is er een leuke actie met een gratis navulbare Mineral Skin Cosmetics-parfumflacon en zijn er vanaf september iedere maand like, share en winacties op facebook.

 

Bestseller nummer1: Mineral Care Elements Facial Mud Mask

Mineral Care Elements Facial Mud Mask is vanaf het eerste moment één van de absolute bestsellers van Mineral Skin Cosmetics. Dit intensief reinigende en revitaliserende masker is geschikt voor alle huidtypes. De samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en diep reinigende kleisoort Kaolien. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van algenextract voedt en remineraliseert de huid, glycerine beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

 

Bestseller nummer 2: Xminerals 24-hour Retinol Cream  

Binnen de succesvolle Xminerals private label-lijn van Minerals Skin Cosmetics is de 24-hour Retinol Cream hét bestselling ‘star-product’! Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A (retinol) De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, groot kaasjeskruid,  vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen. Het is wel noodzakelijk om bij blootstelling aan de zon, een hoge SPF aan te brengen tijdens het gebruik van deze crème.

 

Trainingsprogramma

Met een uitgebreid en interessant trainingsprogramma willen wij onze depositaires graag de gelegenheid geven zichzelf te blijven ontwikkelen. In onze prachtige showroom en ruime trainingspraktijk worden regelmatig trainingen en evenementen georganiseerd. Iedere maand kunt u hier o.a. terecht voor productinformatie-trainingen. Hier krijgt u uitvoerig uitleg over de diverse merken en wat Mineral Skin Cosmetics voor u in de salon kan betekenen. Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos. Ook worden er trainingen op diverse locaties in het land gegeven.

 

Wilt u weten wat Mineral Skin Cosmetics voor u kan betekenen in de salon? Kom dan naar één van onze gratis productinformatiedagen!

Donderdag 8 december 2016

Dinsdag 24 januari 2017

Donderdag 9 maart 2017

 

De Dode Zee – al eeuwen geroemd om de weldadige werking

De Dode Zee is de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in dit water bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Verbazingwekkend hoe een plek op aarde, genaamd de Dode Zee, zoveel vitaliteit kan brengen! Het water kreeg waarschijnlijk de naam omdat er, door de hoge concentratie van mineralen, geen direct zichtbare levende wezens in voorkomen (wel microscopisch). De Dode Zee ligt op de Syrisch-Afrikaanse breuk, in het verre verleden bij een enorme aardverschuiving ontstaan. Zeer oude aardlagen, rijk aan mineralen kwamen tevoorschijn. Zo ontstonden zoutwaterbronnen die een dal en een meer van 70 km lang en 17 km breed vormden, 400 meter onder de zeespiegel.

 

Ecologisch verantwoord

Het is niet toegestaan voor iedereen om mineralen uit de Dode Zee te halen. Voor het Israëlische gedeelte mag alleen het staatsbedrijf Dead Sea Works mineralen uit de Dode Zee halen en deze verspreiden onder cosmeticafabrikanten. Dit gebeurt zo duurzaam en ecologisch verantwoord mogelijk.

 

Een wonderbaarlijk depot van mineralen

Het Dode Zeewater bevat maar liefst 33% mineralen, dit is de hoogste concentratie aan mineralen op aarde. De concentratie zout is zo hoog dat een mens er zonder moeite in blijft drijven. De Dode Zee bevat een hoge concentratie aan magnesium, calcium, kalium, broom, jodium en sulfaten in de natuurlijkste vorm. Deze mineralen zijn ook voor onze huid belangrijk, ze stimuleren de stofwisseling van de huidcellen en verbeteren het vermogen van de huid om langer vocht vast te kunnen houden. Door de moleculaire samenstelling van de mineralen kunnen ze in de huid doordringen en de cellen voeden. Van de mineralen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren, komen de meeste voor in de Dode Zee, met name die mineralen, die nodig zijn voor een gezond celmetabolisme.

 

 

facial_mud_mask-_tubeTip voor de mannenhuid!

Het Mineral Care Elements Facial Mud Mask is ook een ideaal masker voor de mannenhuid. 

De formule reinigt diep en helpt om ingroeiende baardharen te voorkomen.