Mooi met beauty basics

Eén van de belangrijkste trends voor deze winter is back to basics. Mooie klassieke stukken die het altijd goed doen en ook nooit uit het modebeeld zullen verdwijnen. Afhankelijk van je stemming en het seizoen kun je hier eindeloos mee variëren. Trendwatcher en visagist Micky Jooren liet een aantal modeklassiekers fotograferen in combinatie met de nieuwe make-up en haartrends van dit seizoen

Eén van de make-up stijlen van het najaar is er een van bonte kleuren op de ogen. Voor deze stijl is niets te gek. Er kan lekker geëxperimenteerd worden met voornamelijk de primaire kleuren rood geel en blauw. De oogmake-up mag ook aangebracht worden alsof de ogen schilderijtjes zijn, dus met grovere kleurvlakken. Wil je deze stijl extra overdrijven dan kun je ook nog een vrolijke kleur op de lippen aanbrengen. Wil je de ogen er uit laten springen dan is het mooi om de lippen een rustige kleur te geven.

De tweede make-up stijl voor het komende seizoen is een matte nude look. De huid wordt geëgaliseerd met een dekkende foundation en mat gemaakt met een droge poeder. Wenkbrauwen worden lichter gemaakt en minder geaccentueerd. Op de ogen wordt gewerkt met uitsluitend matte oogschaduws en er wordt geen of weinig mascara gebruikt. Op het jukbeen komt een weinig blusher. Het enige wat er bij deze stijl uitspringt is de mond. Hier mogen alle roodtinten gebruikt worden van felrood tot zeer donkerrood.