Overhandiging petitie: kom naar Den Haag!

Schermafbeelding 2016-06-02 om 20.13.37De eerste hindernis is overwonnen, er zijn meer dan 50.000 handtekeningen binnen! ANBOS dankt iedereen voor het tekenen en het delen! Aanstaande dinsdag, 7 juni, overhandigt ANBOS-voorzitter Kees Hoogendijk de handtekeningen aan de Kamerleden van de commissies VWS en Economische Zaken. Kom ook naar de Tweede Kamer en laat je horen!

De petitie ‘IPL/Laser: in vertrouwde handen bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist’, gestart op 23 maart jl. heeft – met dank aan www.tekenvoorhetvak.nl – in de laatste weken een enorme groei aan het aantal handtekeningen gemaakt. De petitie is zelfs de hardst lopende petitie geweest. Omdat de schoonheidsspecialisten gezamenlijk de handen ineen hebben geslagen, is het een groot succes geworden. Maar liefst 51.583 handtekeningen zijn verzameld! Omdat de minister heeft aangekondigd voor de zomer het wetsvoorstel in te dienen, laat ANBOS er geen gras over groeien en is het NU tijd om de petitie te overhandigen.

Meld je nu aan!

Het mag niet gebeuren dat jij jouw onderneming moet sluiten, omdat je geïnvesteerd hebt in scholing en apparatuur waar je straks niks meer aan hebt. Laat je stem horen en red jouw vak! Kom op dinsdag 7 juni IN JE WERKKLEDING naar Plein Den Haag (tegenover de Tweede Kamer, bij het standbeeld) en laat de trotse schoonheidsspecialist in je los! De overhandiging zelf vindt plaats binnen in de Statenpassage en zal in een besloten groep zijn. Maar wil jij je stem laten horen, zorg er dan voor dat je om 13.30 uur bij Plein Den Haag bent. Hier is namelijk ruimte voor ongeveer 300 man. Kom ook en laat zien waar je voor staat! De eerste honderd schoonheidsspecialisten krijgen symbolisch de prijs van hun treinkaartje vergoed. Lees meer en meld je aan.