Petitie: op naar de 50.000!

Schermafbeelding 2016-05-18 om 11.11.39ANBOS roept wederom massaal alle gediplomeerde schoonheidsspecialisten, gespecialiseerd of niet, op om hun volgers via social media aan te sporen de landelijke petitie te teken. Momenteel staat de teller op 32.823 handtekeningen. Om het minimale aantal van 50.000 te halen, hebben we er nu nog 17.177 te gaan! Dit is niet onmogelijk! Vraag iedereen in je omgeving die nog niet getekend heeft de petitie alsnog te tekenen. Wat moet je doen? Plaats vandaag, vrijdag 27 mei, om 19.20 uur het volgende bericht op jouw social media kanalen:

Op Facebook, LinkedIN en Google+:
Wij slaan vandaag weer massaal onze handen ineen. Waarom? Omdat het nieuwe wetsvoorstel van de minister om IPL/Laser en aanverwante behandelingen voor te behouden aan huidtherapeuten en artsen ons allemaal treft, dus ook jou als consument! Omdat:
1) jij op zoek moet naar een huidtherapeut of arts voor een laser, IPL en aanverwante behandeling. En dus niet meer naar je vertrouwde en gediplomeerde schoonheidsspecialist kunt.
2) de vraag groter wordt dan het aanbod. (= prijsverhoging)
Teken daarom vandaag nog de petitie IPL/Laser: in vertrouwde handen bij de gediplomeerde schoonheidsspecialisten; en steun ons! www.tekenvoorhetvak.nl.

Alvast bedankt voor je medewerking!