Schrijf je in voor de Beauty Awards 2018!

De inschrijvingen voor de Beauty Awards 2018 zijn geopend. De meest prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten gaat haar negende editie in. Voor de editie van 2018 kun je je nu inschrijven! Net als voorgaande jaren zijn er drie categorieën waarvoor schoonheidsspecialisten zich kunnen aanmelden: Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar en Newcomer of the year. De categorie Schoonheidsspecialist is vanaf dit jaar ingedeeld in vier subcategorieën in plaats van drie, waardoor de regio’s beter verdeeld zijn: Noord, Zuid, West en Midden/Oost. In totaal worden er bij de gala-uitreiking eind april zeven awards uitgereikt. De publieksprijs is komen te ver- vallen.

Het tijdspad van de Beauty Awards 2018 start in september 2017, waarna deelnemers tot woensdag 15 november 2017 hebben om hun inzending in te sturen. De richtlijnen voor de profielen & inzendingen staan beschreven op de website www.beauty-award.nl per categorie. De vakjury zal zich vervolgens na de deadline buigen over de inzendingen, waarbij gekeken wordt naar diverse as- pecten van ondernemerschap, vakspecialisme en marketing & communicatie. De beste inzendingen worden beloond met een nominatie voor de Beauty Awards 2018, welke in januari 2018 bekend worden gemaakt. De uitreiking van de Beauty Awards zal vervolgens eind april 2017 plaatsvinden tijdens een prachtige gala-avond.

Tijdens de najaarsbeurs Beauty Trade Festival kun je drie dagen lang op de stand van de Beauty Award terecht voor alle tips & trics voor je inzendingen en een Meet & Greet met oud-winnaars en experts. Waar moet je op letten, wat kan je verwachten van het traject en hoe haal je het beste uit je inzending en je bedrijf? Online zul je op de facebookpagina fb.com/NLBeautyAward in de komende maanden ook allerhande tips krijgen van juryleden en oud-winnaars.
Ook wanneer je na inzending niet genomineerd wordt voor de prachtige prijs, dan win je toch. Alle deelnemers van de editie 2018 die niet doorgaan als genomineerden, worden namelijk uitgenodigd voor de speciale Feedback-middag. Een middag waarin je niet alleen je inzending retour krijgt met waardevolle verbeterpunten vanuit de jury, maar ook direct een gratis trainingssessie krijgt over het profileren van je vakkennis en je bedrijf.

Wil jij dit jaar de stap zetten om jezelf als schoonheidsspecialist of je schoonheidssalon echt op de kaart te zetten? Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waar- bij je jezelf uitdaagt als vakspecialist. Een kritische blik op je eigen bedrijf werpen, is altijd goed. In het traject van de Beauty Award kijkt een vakjury met je mee, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten. De kosten voor inschrijving bedragen vijftig euro. Een inschrijving, en uiteraard ook de nominatie en het winnen van een award, is bovendien een goede manier om in te zetten in je eigen communicatie. Je profileert je zelf als professional en behoort tot de top van de markt!

Stuur een mail naar info@beauty-award.nl met je naam, adresgegevens, KVK-nummer, bedrijfsnaam en de categorie waarvoor je je wilt inschrijven en je ontvangt alle info voor de inzending per mail. Voor meer informatie ga je naar www.beauty-award.nl en op de facebookpagina blijf je op de hoogte van de leuke wedstrijd!