Interview Suzan Oerlemans

Toen ze de Opleiding voor Lichaamsverzorgende Beroepen volgde (OLB) in Amersfoort wist ze één ding zeker. Ze zou geen schoonheidsspecialist worden, daar had ze niet zoveel mee. Misschien fysiotherapeut of masseur. Maar eigenlijk wilde ze het liefst iets met dieren doen. Het liep anders. Half maart werd Suzan Oerlemans uitgeroepen tot Schoonheidsspecialist van het Jaar 2012. “Ja, het kan gek lopen!”

In het landelijke Aarle-Rixtel zit inmiddels alweer zeven jaar Suzan Oerlemans Huidinstituut. Het instituut is gevestigd in de kelder van haar woning, die ze speciaal voor dat doel heeft laten ontwerpen. “Toen wij hier ons huis lieten bouwen, hebben we er rekening mee gehouden dat ik een instituut met meerdere behandelruimtes wilde. Daarvoor had ik al een praktijk met twee ruimtes in mijn ouderlijk huis. Op deze plek wilde ik echt mijn concept neerzetten: natuurlijke huidverbetering met een persoonlijke benadering.”

Wie met Suzan praat voelt direct haar passie en gedrevenheid voor het vak. Een echte ondernemer die zichzelf uitdaagt, doelen stelt en daar helemaal voor gaat. Plezier, humor en persoonlijke groei zijn haar drijfveren. Het geeft haar een kick om de huid van klanten echt te kunnen verbeteren. Lees meer in het aprilnummer van de Schoonheidsspecialist.