Vul de Omzetmonitor in en ontvang het rapport van de onderzoeksresultaten

Momenteel loopt de Omzetmonitor over het eerste halfjaar van 2017 van schoonheidsspecialistenpanel.nl, het onafhankelijke kennis- en onderzoeksplatform in de branche voor uiterlijke verzorging. Bij deelname aan het onderzoek, ontvangt u een uitgebreide rapportage van de onderzoeksresultaten.

U kunt in de rapportage ondermeer lezen wat het behandeltarief per uur en per type instituut is, welke regionale verschillen er zijn en welke type instituten het goed doen qua omzetontwikkeling. Het invullen van de vragenlijst neemt hooguit 6 minuten in beslag. U kunt de vragenlijst nog invullen tot 28 augustus 2017. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname!
 


Over de onderzoeken van schoonheidsspecialistenpanel;

schoonheidsspecialistenpanel.nl is het onafhankelijke kennis- en onderzoeksplatform in de branche voor uiterlijke verzorging, vóór en dóór pedicures, schoonheidsspecialisten e.d. Wij streven naar een verdere professionalisering van de branche voor uiterlijke verzorging. Individuele gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Schoonheidsspecialistenpanel.nl is een initiatief van Van Es Marketing Services in samenwerking met Uitgeverij Lakerveld, de uitgever van het vakblad de Schoonheidsspecialist.